Splošni pogoji poslovanja
I. Dostopnost informacij

Ponudnik se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovil naslednje informacije:

  • identiteto podjetja (ime in sedež podjetja, številka registra)
  • kontaktne podatke, ki uporabniku omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta, naslov)
  • bistvene značilnosti blaga oziroma storitev (vključno s postprodajnimi storitvami in garancijami)
  • dostopnost izdelkov (vsak izdelek ali storitev, ki je v ponudbi na spletnem mestu, naj bi bil dostopen v razumljivem roku)
  • pogoje dostave izdelka ali izvršitve storitve (način, kraj in rok dostave)
  • vse cene morajo biti jasno in nedvoumno določene
  • način plačila in dostave
  • časovno veljavnost ponudbe

II. Identiteta podjetja in kontaktni podatki

Ponudnik in njegov naslov: RESIT d.o.o., Brestovška cesta 37, 3250 Rogaška Slatina
Kontaktna številka: 031 799 417 - Alen Dolšak, direktor
Elektronski naslov: info@tisk-daril.si
Matična številka: 6930697000
Identifikacijska številka za DDV: SI 30191262

III. Plačilni pogoji

Cene v spletni trgovini so v EUR, ne vključujejo DDV in veljajo za plačilo po predračunu.
Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo vnaprej določene veljavnosti. Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo.
Zaradi posebnih nabavnih pogojev, si pridržujemo pravico do sprememb cen artiklov, vendar je stranka vedno obveščena o tem ob prejemu predračuna.
Cena na predračunu je končna in velja tako za ponudnika kot za kupca.
Naročilo je dokončno potrjeno in blago izdano po plačilu predračuna na naš transakcijski račun št. SI56 6100 0001 2028 541 pri Delavski hranilnici d.d.

IV. Naročila

Naročilnica mora vsebovati vse zakonsko določene elemente. Za pravilnost podatkov odgovarja naročnik. Minimalne količine naročila so navedene v opisu posameznih izdelkov. V primeru, da zaloga določenega artikla poide, ne jamčimo ponovne nabave blaga.

DOBAVNI ROKI: Za vsak artikel posamično prejme stranka informativni rok dobave (po prejetem plačilu). Splošni dobavni rok, ki velja za artikle na zalogi je 2-3 delovne dni. Za artikle, ki niso na zalogi je ta 5-7 delovnih dni oz. po dogovoru.
Ob naročilu dotiska je dobavni rok naveden ob prejetju predračuna in ga kupec potrdi pred izvedbo naročila.

Pridržujemo si pravico do napak pri opisih artiklov in minimalnih količinah naročila.

V. Dotisk artiklov

Predogled tiska ali izdelavo vzorcev vršimo samo na izraženo zahtevo kupca in pod posebnimi pogoji, glede tega nas kontaktirajte.
V primeru lastnih predlog za tisk, te sprejemamo izključno v vektorski obliki in pravilnem formatu. Za vsako potrebno dodelavo predloge za tisk si pridržujemo pravico do obračuna oblikovalske ure - 25,00€ / ura.
Pridržujemo si pravico do različnih cen za različne tehnike dodelave, posebnih želja stranke ali posebnih materialov, ki se jih dodeluje.

Kupec je seznanjen, da so dovoljena manjša odstopanja blaga prikazanega na spletu, npr: oblika, velikost, barva, material.
Fizične vzorce izdelkov si lahko ogledate na sedežu podjetja: RESIT d.o.o., Brestovška cesta 37, 3250 Rogaška Slatina oz. Vam jih po dogovoru pošljemo ali pripeljemo na ogled.

VI. Reklamacije

Reklamacije na količino blaga upoštevamo ob prevzemu le-tega, na kvaliteto pa 8 dni od prevzema blaga z reklamacijskim zapisnikom. Ne sprejemamo reklamacij, čeprav upravičenih, za blago, ki ga je kupec dotiskal sam. Reklamacijo lahko tudi zavrnemo, če ugotovimo, da so bili reklamirani artikli poškodovani po naši odpremi.

VII. Pravica do odstopa nakupa - vračilo blaga

Kupec ima pravico, da v roku 45 dni vrne kupljeno blago brez kakršnekoli odškodnine. Vendar je kupec dolžan nositi stroške, ki nastanejo pri vrnitvi predmeta nakupa.
O nameravanem vračilu mora kupec pisno obvestiti ponudnika, najkasneje v 15 dneh od prejetja blaga, in sicer na kontaktni e-naslov, blago pa vrniti v nadaljnjih 30 dneh.

Če kupec iz kakršnegakoli razloga ni zadovoljen z nakupom, ima pravico odstopa od pogodbe. Izdelki morajo biti nerabljeni, nepoškodovani in v originalni embalaži s vso pripadajočo dokumentacijo. Vračilu je potrebno priložiti kopijo originalnega računa in se lahko izvede tudi s poštno pošiljko, stroške česar pri odstopu od naročila krije kupec.

Spletna trgovina VORKVER, si pridržuje pravico, da vračilo poškodovanega ali uporabljenega izdelka in izdelka, ki ob vračilu ne vsebuje vseh pripadajočih elementov (škatla, račun, originalna embalaža, poškodovan, uporabljen itd.) zavrne na stroške pošiljatelja. Zato Vas prosimo, da z izdelkom ravnate gospodarno in pazljivo saj bomo le tako lahko nemoteno izdelek zamenjali ali Vam vrnili denar.

Kupnino za vrnjene artikle vam bomo nakazali na vaš transakcijski račun v roku 45 dni. Številko računa priložite k izdelku, ki ga vračate oziroma jo pošljite po e-mailu z zahtevkom.

VIII. Varnost in varovanje osebnih podatkov

Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika. Ponudnik bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo. Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam. Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla. Vaši osebni podatki bodo zakodirani in preneseni preko interneta. Naše spletne strani in druge sisteme imamo zaščitene s tehničnimi in organizacijskimi ukrepi proti izgubi, uničenju, dostopu, spreminjanju in širjenju vaših podatkov s strani nepooblaščenih oseb. Kljub redni kontroli vaših podatkov ni mogoče popolnoma zaščititi, zato vas pozivamo k previdnosti pri ravnanju z njimi.

IX. Varstvo otrok

Oglasna sporočila bodo jasno razvidna (upoštevajoč starost) in jasno ločena od iger in tekmovanj. Vsaka komunikacija, namenjena otrokom, bo primerna njihovi starosti in ne bo izkoriščala zaupljivosti otrok, pomanjkanja izkušenj ali občutka lojalnosti. Ponudnik ne sme sprejemati naročil od nekoga, za katerega ve ali sumi, da je otrok, ne da bi za to imel izrecnega dovoljenja njegovih staršev ali skrbnikov. Ponudnik brez izrecnega dovoljenja njihovih staršev ali skrbnikov ne sme sprejemati kakršnihkoli osebnih podatkov, ki zadevajo otroke. Prav tako ponudnik tretji osebi ne sme izdajati podatkov, sprejetih od otrok, izjema so starši oziroma skrbniki. Ponudnik ne sme ponujati prostega dostopa do izdelkov ali storitev, ki so škodljive za otroke.

X. Odveza odgovornosti

Ponudnik se po svojih najboljših močeh trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na njegovih straneh. Kljub temu pa se lahko lastnosti artiklov, rok dobave ali cena spremenijo tako hitro, da ponudnik ne uspe popraviti podatkov na spletnih straneh. V takem primeru bo ponudnik kupca obvestil o spremembah in mu omogočil dostop od naročila ali zamenjavo naročenega artikla.

XI. Pritožbe in spori

Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Ponudnik se po vseh močeh trudi izpolnjevati svojo dolžnost, vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb in določiti osebo, s katero se, v primeru težav, kupec lahko poveže telefonsko ali po elektronski pošti.

Pritožbe oddajte pisno po elektronski pošti na naslov. Ponudnik bo v petih delovnih dneh potrdil, da je prejel pritožbo, sporočil kupcu, kako dolgo jo bo obravnaval in ga vseskozi obveščal o poteku postopka. Ponudnik si bo prizadeval po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno.